Is Epoxy Krasbestendig?

Ongeacht uw branche, het vinden van een commerciële epoxy vloeren systeem dat bestand is tegen dagelijkse werkzaamheden is van cruciaal belang. Zich afvragen of uw vloer zal scheuren, krassen, of niet in staat zijn om uw omgeving te weerstaan is gewoon geen optie, je wilt natuurlijk beton cire kleuren behouden zoals in de oorspronkelijke staat. .

Als duurzaamheid is uw zorg, dan is het installeren van een betonnen epoxy vloeren systeem kan de beste oplossing voor u en uw faciliteit zijn.

Wat is epoxy vloeren?

Epoxy vloer coatings worden gemaakt door het mengen van een hars en een verharder, en vervolgens toe te passen dat mengsel op een betonnen plaat.

Dit mengsel kan worden toegepast op het beton in meerdere lagen, waardoor de coating dikker en waardoor het duurzamer en krasbestendig.

Duurzaam?

Epoxy vloeren zijn enkele van de hardste en meest duurzame industriële vloeren op de markt. Dat gezegd zijnde, kunnen ze nog steeds krassen, snijden, of gutsen als er genoeg kracht wordt toegepast. Misschien kun je wel kijken naar beton cire van vloerenbaas, om zo tot een juiste keuze te komen. 

Dit is de reden waarom het noodzakelijk is dat u padding plaatsen onder alle objecten die een zwaar gewicht op de epoxy coating te ondersteunen. Dit zal ervoor zorgen dat uw epoxy niet krijgt gebarsten of gekrast zo gemakkelijk.

Gevonden in de luchthaven hangars, brandweerkazernes, en ziekenhuizen, kan urethaan cement vloeren bestand tegen zeer zware lasten van machines zitten op hen zonder deuken of krassen. Typische epoxy vloeren hebben een sterkte van meer dan 10.000 psi.

Als u denkt dat u een nog sterkere vloer nodig heeft, zijn er ook extra topcoat urethaan coatings die het oppervlak nog harder maken voor omgevingen die meer slijtvastheid vereisen.

Stootje?

Een epoxyhars vloer kan niet alleen tegen zwaar verkeer en zware lasten, maar ook tegen een stootje. Of werknemers zijn materialen laten vallen of apparatuur te slepen, kan epoxy vloeren verdragen hoge impact en zijn moeilijk te krassen, deuken, of schade.

Hoewel, natuurlijk, zorg moet worden genomen met de vloer om ervoor te zorgen het duurt jaren, de vloer kan ook tegen wat je brengt het. Als u toch een deuk of kras opmerkt, is het beter er onmiddellijk iets aan te doen in plaats van het erger te zien worden.