Waarom Kiezen Steeds Meer Mensen In De Benelux Voor Een Elektrische Step? Lees Het In Dit Handige Artikel

Het kiezen van de beste elektrische step voor u is absoluut noodzakelijke, het is een goede investering, dus je moet iets wat je gaat willen rijden en iets dat past bij uw behoeften. Deze dingen zijn in wezen een smalle plank racen tot 20 mph, dus veiligheid moet een van de belangrijkste punten van zorg, omdat deze zijn veel geavanceerder dan de beste kinderen ‘stappen. Maar dat is niet het enige waar u rekening mee moet houden…

Sommige elektrische steps zijn zeer geschikt voor een snelle hop-on-and-off, waarbij afstand wordt opgeofferd voor een enorme gewichtsbesparing en een grotere draagbaarheid.

Deze zijn ideaal voor lange afstanden woon-werkverkeer, waarbij u ook met de trein of bus moet reizen. Andere e-steps stapelen de batterij op voor een maximaal bereik, maar maken zichzelf superzwaar in het proces. Deze zijn beter als u in dezelfde stad woont en werkt, en het gebruik van de bus of metro wilt vermijden. In principe is het een evenwichtsoefening. Als u een lange afstand pendelt, steek uw geld dan in batterijen, maar als u alleen die laatste kilometer wilt afleggen, is een lichtere, compactere elektrische step met kenteken via Nr1elektrischestep.nl misschien een betere keuze.

Is de beste elektrische step ook de snelste elektrische step?

Niet noodzakelijk. De topsnelheid in het Verenigd Koninkrijk is beperkt tot 25 km/u (15,5 mph), en hoewel de meeste e-steps sneller gaan dan dat, is het de moeite waard om op te merken dat je meer kans hebt om aangehouden te worden door de politie en je step in beslag genomen te krijgen (en mogelijk een boete te krijgen) als je te hard rijdt, roekeloos rijdt en door het verkeer slingert. Natuurlijk, gezond verstand is een prioriteit hier – don ’ niet rijden als een idioot en je waarschijnlijk won ’t krijgen gestopt.

  • Een van de belangrijkste dingen om naar uit te kijken zijn lichtgewicht materialen, zoals aluminium en koolstofvezel, omdat ze het gewicht van je step verminderen als je hem van plaats naar plaats draagt. Maar als u uw elektrische step voor meer dan alleen spelen gebruikt, vermijd dan plastic onderdelen; deze hebben meer kans om te vergaan en te breken.

Bedenk ook de wielen – zwaar gebruik vereist zwaardere wielen voor de meeste elektrische steps

De meeste betaalbare elektrische steps voor volwassenen worden geleverd met 8-inch wielen, en hoewel deze zijn prima voor gladde straten in de stad, we ’d raden u aan de voorkeur aan een model met 10-inch luchtbanden en vering om u een veel soepeler ride.

  • De meeste van deze steps hebben ook bijbehorende apps, die een scala aan handige functies bieden. Je kunt de elektromotor digitaal vergrendelen en ontgrendelen, wat de veiligheid zeer ten goede komt. U kunt ook uw ritten bijhouden – een soort Strava voor luie mensen’s. Met bepaalde apps kun je ook je e-step instellen, waarbij je kunt kiezen tussen de Eco-modus om de batterijduur van de step te verlengen, of de Sport-modus om hijgende fietsers in het stof te laten verdwijnen. Wij zien een companion app liever als een leuke bonus, dan als een noodzaak.
  • De prijs is ook een belangrijk punt om te overwegen. De goedkoopste elektrische step die u’ll vinden is ongeveer £250 en prijzen kunnen oplopen tot ongeveer £2,500. Het spreekt voor zich, je krijgt wat je betaalt voor, dus kiezen voor het goedkoopste model kunt u vinden is ’t het beste idee. Je wilt in staat zijn om de stap onder je voeten te vertrouwen, omdat een mechanisch defect bij ongeveer 20 mph zou resulteren in een reis naar Accident and Emergency.